VORES SPIL

Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO) er et taktisk hold-baserede, first-shooter online spil. Hvert hold (på 5 spillere) starter i hver sin ende af en bane. Det ene hold spiller som Counter teorrister (politi) og skal forsøge at nedkæmpe terroristerne og demontere bomben. Det andet hold (terroristerne) skal forsøge at bekæmpe counter terroristerne og få bomben plantet. Hver kamp består af op til 30 runder og hver runde vare op til 2 minutter.
Alle elever får tildelt deres egne roller, hvor de får udviklet deres individuelle færdigheder, samt lære at bruge dem som en del af et hold. Færdigheder som samarbejde, kommunikation og god holdånd er en vigtig del.
Vi lære taktikker, Callouts, økonomi, spray patterns, og nades mm.

Der er altid sjove og aktive øvelser til de fysiske træninger for at styrke fællesskabet og holde sunde vaner.

CS:GO spilles professionelt på høj plan i hele verden.

Fri fredags gaming er et af vores mest populære hold.

Som en af de eneste esportsforeninger i Danmark har vi fri fredags gaming med fælles spisning.


Om du er pige eller dreng, lille eller stor og spiller Mineraft, fortnite, CS:GO eller andet, er der plads til dig.

Medbring pc, Playstation, XBOX, eller andet udstyr.


Der bliver lavet små konkurrencer, aktiviteter som skille/samle en computer osv. Motion og bevægelse er altid på programmet - det kan være alt fra stikbold til en fodboldskamp eller hvad der er stemning for den pågældende dag.

Kom og oplev et kæmpe fællesskab blandt de unge og forældre. Vi har altid 2 voksne på, der sørger for mad og aktiviteter.

FIFA 20 er et fodboldsimulerings videospil som er udgivet af Electronic Arts som en del af FIFA-serien.


Fodboldspil på spillekonsol har altid været populært og spilles nu professionelt i hele verden. Dansk Boldspil Union (DBU) afholder store turneringer som vi gerne vil være en del af.


Pt. søger vi trænere og elever til start af hold.


Fortnite er et spil i Battle Royal genren, hvor det drejer sig om at være last man standing – man spiller enten solo, duo, eller i squads (4 mands hold). Man starter 100 spillere, der sendes afsted i en Battlebus, hvorfra man selv vælger hvornår man vil springe ud, og finde sit start sted på øen.

Herefter gælder det om at finde Loot (våben og materialer) således at man kan eliminere sine modstandere, og for at holde intensiteten oppe er der en giftig storm omkring øen som langsomt skrumper ind, og dermed tvinger de overlevende til at komme tættere på hinanden og dermed kamp for overlevelse.

 

Fortnite er verdens største Battle Royal spil og bliver spillet af over 250 millioner mennesker på verdensplan.

Just Dance 2020. Dans er et must for alle piger og drenge, der elsker musik og bevægelse. Kom glad og udnyt alle de fede muligheder i Just Dance sammen med nye venner.

League Of Legends (LOL) er et multiplayer online battle arena (MOBA) som handler om strategi, samarbejde og god kommunikation.


Du spiller på en bane ved navn summoner´s rift hvor du kæmper sammen med dine 4 holdkammerater for at besejre 5 andre. Du kan spille 148 champions med hver 4 evner og 5 roller som kan spilles på mange forskellige måder. Spillet tager normalt et sted mellem 15 til 60 minutter.


Leaque of Legends handler om at besejre modstanderens hold ved at destruere modstanderens towers i minimum et lanes og når nexus er slået i stykker er spillet vundet, nemt ik? Nej for der er 5 andre spillere som prøver at stoppe dig og tage jeres nexus.

League of Legends spilles professionelt i hele verden og ligger i toppen over de mest populære online spil i verden.


Vi tilbyder undervisning i Fortnite, Counter-Strike:Global Offensive (CS:GO),

League of Legends (LOL) og Just Dance (ps).

Vi søger undervisere til FIFA20 (ps) til opstart af hold efter sommerferien.

Alpha Esport Stevns

Algade 12C

4660 Store Heddinge

CVR nr 41222794

Copyright Alpha Esport Stevns © Alle rettigheder forbeholdes