MEDLEMSINFO OG REGLER
  • Alle udøvere og medlemmer skal bruge deres egen spillerprofil i det spil de vælger at spille, samt selv afholder eventuelle udgifter til spillet.
  • Vi kommunikere sammen til undervisning og fredagsgaming med et program som hedder Discord. Dette program er gratis og man skal oprette sin egen profil. Discord kan hentes her: discord.com
  • Det er vigtigt at medlemmer selv har adgang til deres egen mail som er tilknyttet deres spilkonto eller Discord ved evt. login problemer. Det er også medlemmernes eget ansvar at huske at logge ud af sin profil inden man lukker computeren ned, ved brug af foreningens computere.
  • Vi spiller med i DGI Esportligan og Alpha Esport Stevns betaler for holdtilmelding, men deltagere skal selv oprette en spillerprofil hos esportligaen.dk som koster 100 kr pr. sæson som betales direkte til Eportligaen ved tilmeldning. Spørg din træner hvis du ønsker at deltage. kommende kampe kan også ses på Esportligaens hjemmeside.
  • Til vores fredagsgaming har vi brug for hænder og forventer at forældre er med til med vagter. når man har vagt laves der et måltid mad til alle detagerne, man er med til at arrangere nogle aktive aktiviteter så alle får rørt sig, samt søger for at der er ro og orden.

Denne side er under opbygning og der ligges flere klubregler op snarest...

Alpha Esport Stevns

Algade 12C

4660 Store Heddinge

CVR nr 41222794

Copyright Alpha Esport Stevns © Alle rettigheder forbeholdes